De gaafste hotels van Nederland

Hotel

Sommige mensen zien een hotel als een plek om even snel te slapen. Anderen houden van luxe en willen echt even iets anders. Als jij bij die tweede groep hoort dan is deze blog echt iets voor jou. Ik laat je de meest uiteenlopende hotels zien waar jij geheid wilt overnachten! Dus ben je van plan om een nachtje weg te gaan? Lees dan eerst deze blog.

Hotel in Utrecht

Sommige mensen vallen bij het horen van het woord ‘kerk’ al in slaap. Voor deze mensen is er een perfecte plek. Je kunt nu namelijk letterlijk slapen in een kerk. Het Bunk Hotel in Utrecht heeft een voormalige kerk omgetoverd tot een prachtig hotel. Sommige kamers bevatten nog de oude kenmerken van de kerk. De locatie van dit hotel is ook perfect, omdat je met één stap buiten de deur je al in het oude binnen centrum bevindt. Je zit dus vlakbij de winkelstraat en de prachtige grachten.

Hotel in Dordrecht

Van Utrecht gaan we door naar Dordrecht. Hier bevindt zich Villa Augustus. Het zit in de oude watertoren en is op loopafstand van het prachtige centrum van Dordrecht. Vanuit de hotelkamer heb je een prachtig uitzicht over de tuinen die om het gebouw heen staan. De kamers zijn ingericht met dingen van vroeger.

Overnachten op een waddeneiland

Hou je ervan om even lekker uit te waaien? Dan kun je het beste naar een waddeneiland gaan. Mocht je naar Texel gaan is er een hotel waar je heerlijk kan ontspannen. In het Boutique Hotel Texel is er namelijk een heerlijke wellness met een sauna en een stoombad. Ben je een echte fietsfanaat? Lucky you, want het hotel biedt je de kans om een fiets te huren.

Hotels in het zuiden

Van het bovenste puntje van Nederland gaan we naar het zuiden. Eindhoven om precies te zijn. Hotel The Match is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Het is een hip hotel met allerlei street art. De kamers zijn ook hip en modern ingericht. Eindhoven heeft meer dan één hotel gelukkig. Wie weet past het Inntel Hotels Art beter bij jou. Het is gedeeltelijk onderdeel van de oude lichttoren van Philips. Afhankelijk van welke kamer je hebt, heb je uitzicht over de binnenstad. Het leuke van de kamers is dat elke kamer zijn eigen interieur heeft, dus geen één is hetzelfde.