De restaurants waar je geweest moet zijn

restaurant

Je herkent het vast. Je loopt lekker door een stad en je wilt een hapje eten. Maar dan komt de vraag. Wat en waar wil je eten? Als je onbekend bent in een stad kan het knap lastig zijn om een super goed restaurant te vinden. Je kan gebruik maken van TripAdvisor, maar je kan ook deze blog blijven lezen 😉

Ga voor echte luxe

Wil je even heerlijk genieten en speelt geld geen rol? Ga dan eens naar de SkyLounge in Amsterdam. Hier heb je een prachtig uitzicht. Aan de ene kant heb je uitzicht over Amsterdam. De andere kant kijk je uit over het IJ. Niks voor niks dat ze een award hebben gewonnen beste roof-top lounge bar. Zoals ik al zei moet je wel een goed gevulde portemonnee op zak hebben. Drankjes en eten zijn prijzig, maar daarvoor krijg je wel een prachtig uitzicht.

Restaurant met een mooi uitzicht

Heb je iets minder te besteden, maar wil je toch genieten van een prachtig uitzicht? Dan is Blue in Amsterdam de plek voor jou! Onlangs is de Kalvertoren in Amsterdam vernieuwd. Hieruit is Blue ontstaan. Het is een verborgen schat in het centrum van Amsterdam. Dus ga er snel heen voor het een toeristische trekpleister wordt.

Eten met een uitzicht dat verandert?

Ik hoor je denken. Eten met een uitzicht dat verandert? Hoe kan dat? Wil je dit ervaren dan moet je naar Moon in Amsterdam. Het is gevestigd in de oude Shelltoren. Tegenwoordig is dit een uitgaanscentrum met restaurants, bars, bedrijven en andere leuke activiteiten. Het bijzondere van deze toren is dat het draait. Hierdoor verandert het uitzicht elke keer. Daarnaast kun je er ook erg goed eten.

Restaurants aan de Utrechtse grachten

Een mooie plek om eens een dagje weg te gaan is Utrecht. Het ligt lekker centraal en dus overal dichtbij. Het mooiste van Utrecht zijn de prachtige grachten. In de oude grachtenpanden zijn restaurants gemaakt. In de zomer kun je hier heerlijk op het terras zitten en genieten van de drukte van de stad. Denk hierbij aan de voorbij varende bootjes of kano’s. Verder is er een monumentaal restaurant in Utrecht, wederom aan de gracht. De winkel van Sinkel bestaat al sinds 1837 en is een begrip in Utrecht. Dus ga jij een keer uit eten in deze regio. Dan mag je dit restaurant zeker niet overslaan.